Tuotantotyöntekijä Pälkäneelle
celsa steel service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Celsa Steel Servicelle tuotantotyöntekijöitä Pälkäneen tehtaalle.

Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija. Hallitsemme koko raudoittamisen ketjun suunnittelusta asentamiseen. Kuulumme kansainväliseen Celsa-ryhmään, joka on Euroopan suurin betoniteräksen valmistaja.

Haemme työntekijää tuotantotehtäviin Celsa Steel Service Oy:lle Pälkäneen verkkotuotantoon.

Työtehtävät ovat raudoite-elementtien valmistamista erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Työntekijänä tuotannossa käytät myös trukkia ja siltanosturia lopputuotteiden ja raaka-aineen siirtelyyn. Osallistut myös tuotantokoneiden huoltoihin säännöllisin väliajoin. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella. Työtehtäviin annetaan perehdytys.

Odotamme hakijalta aktiivista ja positiivista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmoraalia ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Huonojen julkisten yhteyksien takia, toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Emme vaadi juuri vastaavaa kokemusta, mutta katsomme eduksi teollisuustuotannon parissa työskentelyn tai kokemuksen kädentaitoja sekä fyysisyyttä vaativista tehtävistä. Kokemus siltanosturin ja trukin käsittelystä katsotaan eduksi. Työt ovat vuorotöitä ja mahdollisuus kolmeen vuoroon.

Tarjolla on aluksi määräaikainen työsuhde, josta tilanteen salliessa hyvällä tekijällä mahdollisuus myös pitempään työsuhteeseen.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään Baronan sivuilta.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410951
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pälkäne, Tampere, Kangasala