(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä pakkaustehtaalle
Smurfit Kappa Pirkan Pakkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Barona Teollisuus etsii Smurfit Kappan tehtaalle Pirkkalaan kunnossapitoon osallistuvaa tuotantotyöntekijää

Smurfit Kappa on globaali aaltopahvipakkauksi markkinajohtaja. Yrityksen Suomen toimipiste Pirkkalassa tunnetaan myös Pirkan Pakkauksena. Tehtaalla valmistetaan monipuolisesti erilaisia pakkauksia kuten vakiolaatikoita ja päivittäistavarakaupan myynninedistämisessä käytettyjä tuotetelineitä.

Tehtaalle etsitään tuotantotyöntekijää, joka pystyy osallistumaan myös laitteiden kunnossapitoon. Toimenkuva on pääasiassa tuotantotyötä, mutta tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan osaamista ja kiinnostusta korjata tuotantolaitteita tarvittaessa. Vaativammat kunnossapitotoimenpiteet teetetään ulkopuolisilla asiantuntijoilla, mutta rekrytoitavan henkilön odotetaan pitävän koneet toiminnassa pienten ongelmien osalta.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta tuotantotyöstä ja jollain tasolla kunnossapidosta. Voit olla myös pelkästään kunnossapidon osaaja, tuotantotehtävät on opittavissa nopeasti. Koulutustaustallasi ei ole juuri merkitystä, tärkeintä on että ymmärrät koneiden toimintaa ja työkalut pysyvät kädessäsi. Henkilönä sinun pitää olla asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan useita työtehtäviä tuotannossa.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Se on määräaikainen vuokratyösuhde Baronan kautta. Tavoitteena on työllistää osaava tekijä suoraan Smurfit Kappan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi vuokratyösuhteen jälkeen. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka määräytyy noudatettavan TES:n ja tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Jaakko Salmela, 045 6360611 tai jaakko.salmela@barona.fi.