(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä / pakkaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Linjateräs on ISO 9001:2015 -sertifioitu Suomen suurin pulverimaalaukseen erikoistunut palvelumaalaamo. Olemme luotettava kumppani jo yli 150 pitkäaikaiselle asiakkaalle!

Tutustu meihin ja lue lisää osoitteessa https://www.linjateras.fi/

Etsimme nyt Tampereelle kahta tuotantotyöntekijää/ pakkaajaa.  Työ pitää sisällään valmiiden kappaleiden (pääasiassa pintakäsitellyt ohutlevytuotteet) pakkaamista sekä maalauslinjalla ripustus-/ purkutehtäviä. Työtä tehdään laadukkaissa ja moderneissa tiloissa ma - pe kahdessa vuorossa. Töihin pääsee hyvin julkisilla. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Työ sopii hyvin niin miehille kuin naisille.

Hakijoilta toivomme tarkkuutta ja huolellisuutta, luotettavuutta, reipasta ja aikaansaavaa työotetta, perushyvää fyysistä kuntoa (seisomatyö) ja valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Ripustustehtävien takia hakijan pituuden tulisi olla minimissää 175 cm, jotta työskentelyasennot säilyvät ergonomisina.

Tarjolla on vakituinen työpaikka hyvässä talossa. Saat erinomaisen ja kannustavan tiimin tuen työllesi. Meillä on  rento ja iloinen työilmapiiri sekä etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudessa osaamisen karttuessa palkkiojärjestelmän avulla mahdollisuus päästä hyville ansioille. Ensimmäiset 6 kk palkka on 10e/h.

Työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto p. 050 406 4127