(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä painoteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Oletko kiinnostunut tuotantoalan töistä? Haluatko tarkkuutta vaativan työn jossa pääset myös työskentelemään eri vuoroissa?

Etsimme vielä muutamaa TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaamme tuotantotiloihin Vantaan Martinlaaksoon.

Työtehtäväsi sijoittuvat painotuotteiden valmistuslinjastoille, joissa tuotteet menevät monien eri yksilöllisten työvaiheiden kautta aina lopputarkastukseen asti. Työtä tehdään puhdastiloissa ja työtehtäviä ovat esimerkiksi laminointi, stanssaus/leikkaus, lajittelu, kasaus, sidonta ja laadunvarmistus. Työtä tehdään 3-vuorotyönä 6-14, 14-22 ja 22-06 vuoroissa.

Toivomme sinulta kokemusta tuotannon työtehtävistä, mutta sitä ei tarvitse olla paljoa. Muukin tekninen tausta on varmasti eduksi tässä työssä, sillä työssä on paljon erilaisten tuotantokoneiden käyttöä. Ripeys ja positiivinen asenne helpottavat myös omaa taakkaasi rutiininomaisessa työssä.

Edellytämme sinulta tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteritaustaa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valitulle tehdäänkin värinäkötesti ja suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, jossa palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, lisistä (ilta- ja yölisät, lauantailisät ja sunnuntailisät) sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden loppuun. Määräaikaisuuden jälkeen myös jatko on mahdollinen joko meidän kauttamme tai suoraan asiakasyrityksessämme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään  11.8.2019. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi