(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä painoalalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Oletko tarkkuuteen ja korkeaan laatuun työssä panostava henkilö? Etsitkö tuotantotyötä ja koet vaihtelevat vuorotyörytmit omaksesi? Meillä on sinulle duuni!

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme tuotantolaitokseen Vantaalle.

Työtehtävät painottuvat korkeatasoisten painotuotteiden valmistuslinjastolle, jossa vastataan tuotteiden valmistuksesta aina lopputarkastukseen asti. Tuotteet sisältävät paljon tarkkoja ja yksilöllisiä työvaiheita. Työ suoritetaan puhdastilassa 3-vuorotyönä.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotantoon liittyvistä tehtävistä ja vuorotyöstä. Graafisen näkemyksen omaaminen on myös eduksi tarkkuutta vaativien painotuotteiden kanssa työskenneltäessä. Ripeys ja positiivinen asenne rutiininomaiseen työskentelyyn ovat myös tärkeitä työn sujuvuuden kannalta. Vuorotyön luonteen vuoksi myös työaikojen puitteissa joustava elämäntilanne on tärkeä taustatekijä.

Edellytämme sinulta työn luonteen ja valmistettavien tuotteiden vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä sekä moitteetonta luottotietorekisteritaustaa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi myös 18 vuoden ikä on edellytyksenä tehtävään. Tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys, värinäkötesti, sekä luottotietorekisterin tarkistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä alansa johtavan toimijan korkealuokkaisen tuotantolaitoksen tehtäviin, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Palkkaus muodostuu kuukausipalkasta ja lisistä, sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta, jotka määrittyvät alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on aluksi määräaikainen syyskuun loppuun asti, jonka jälkeen myös jatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi! Haastattelemme jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Vilppu Hyppölä puh. 050 411 7688.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi