Tuotantotyöntekijä pahviteollisuuteen
Pa-Hu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Onko sinulla vahvat kädentaidot ja mahdollisuus sitoutua pidempiaikaiseen työhön? Koetko työskentelyn tehdasolosuhteissa omaksi jutuksesi ja omaat luotettavan ja rehdin asenteen työntekoon? Jos edellä mainitut asiat kuvaavat sinua ja osaamistasi, olet ehdottomasti etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Pa-Hu:lle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Veikkolaan. Työtehtäviin kuuluu pahvinvalmistusprosessin loppuvaiheen työt eli muun muassa valmiiden tuotteiden viimeistely ja ulkoasun siistiminen sekä tuotteiden lavoittaminen. Tarvittaessa on mahdollisuus päästä tekemään myös muita avustavia tuotannon tehtäviä pahvinvalmistusprosessin eri vaiheissa. Työtä tehdään alkuun kahdessa vuorossa, mutta edellytämme hakijoilta valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalle on eduksi kokemus kädentaitoja vaativasta työstä sekä työskentelystä tehdasolosuhteissa. Odotamme hakijoilta lisäksi reipasta otetta työhön, innokkuutta, halua ja kykyä omaksua uusia asioita sekä ennen kaikkea positiivista asennetta työntekoon. Työkielenä on suomi, joten hakijoilla tulee olla myös hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan työyhteisön tuen. Valittavalle henkilölle tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistua Pa-Hu:n palvelukseen.
Hae tehtävää jo tänään oheisen linkin kautta, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 25.1.2021
Lisätietoja antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo seunavaara@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552275
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Seppo Seunavaara (seppo.seunavaara (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Veikkola, Espoo, Lohja, Vihti