(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Pa-Hu Oy
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Onko sinulla vahvat kädentaidot ja mahdollisuus sitoutua pidempiaikaiseen työhön? Koetko työskentelyn tehdasolosuhteissa omaksi jutuksesi ja omaat luotettavan ja rehdin asenteen työntekoon? Jos edellä mainitut asiat kuvaavat sinua ja osaamistasi, olet ehdottomasti etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Pa-Hu:lle tuotantotyöntekijää Veikkolaan. Työtehtäviin kuuluu tuotannolliset työt pahvinvalmistusprosessin eri työvaiheissa sisältäen muun muassa pakkauslaatikoiden nostelua ja lavoittamista, valmiiden tuotteiden viimeistelyä ja ulkoasun siistimistä sekä tuotteiden pakkausta. Työtä tehdään alkuun päivävuorossa, mutta valittavalla henkilöllä tulee olla valmius siirtyä kaksivuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakijoilta ennen kaikkea innokkuutta ja halua sekä kykyä uuden oppimiseen, reipasta otetta työhön sekä positiivista asennetta työntekoon. Myös hyvä fyysinen peruskunto helpottaa päivittäisistä tehtävistä suoriutumista. Työkielenä on suomi, joten hakijoilla tulee olla hyvä suomen kielen taito. Aiempi kokemus kädentaitoja vaativasta työstä sekä työskentelystä tehdasolosuhteissa on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön, kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan työyhteisön tuen. Valittavalle henkilölle tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa.
Hae tehtävää jo tänään, sillä hakijoita haastatellaan hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.