(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Pa-Hu Oy
Pa-Hu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Onko sinulla vahvat kädentaidot ja mahdollisuus sitoutua pidempiaikaiseen työhön? Koetko työskentelyn tehdasolosuhteissa omaksi jutuksesi ja omaat luotettavan ja rehdin asenteen työntekoon? Jos edellä mainitut asiat kuvaavat sinua ja osaamistasi, olet ehdottomasti etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Pa-Hu:lle tuotantotyöntekijää Veikkolaan. Työtehtäviin kuuluu pahvinvalmistusprosessin loppuvaiheen työt eli valmiiden tuotteiden viimeistely ja ulkoasun siistiminen, tuotteiden lavoittaminen sekä tarvittavien pakkauslappujen tulostaminen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa yhdessä kokeneemman työparin kanssa. Tarvittaessa on mahdollisuus päästä tekemään myös muita avustavia tuotannon tehtäviä pahvinvalmistusprosessin eri vaiheissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2020.

Hakijalle on eduksi kokemus kädentaitoja vaativasta työstä sekä työskentelystä tehdasolosuhteissa. Odotamme hakijoilta lisäksi reipasta otetta työhön, innokkuutta, halua ja kykyä omaksua uusia asioita sekä ennen kaikkea positiivista asennetta työntekoon. Työkielenä on suomi, joten hakijoilla tulee olla myös hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön, kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan työyhteisön tuen. Valittavalle henkilölle tehdään alkuun vuoden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistua Pa-Hu:n palvelukseen.
Hae tehtävää jo tänään oheisen linkin kautta, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.