(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Oy Kontino Ab
Oy Kontino ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistuneelle suomalaiselle perheyritykselle Oy Kontino Ab:lle Vantaalle tuotantotyöntekijöitä.

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella, mutta työssään hyvin pärjääville on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme kouluttaa uuden työntekijän työtehtäviinsä, joten tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan ja aito halu oppia.

Tehtävissäsi pääset itsenäisessä roolissa hoitamaan ison teräsvaraston päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaisten terästuotteiden sahausta automaattisahaa käyttämällä, viimeistelytehtäviä sekä tuotteiden siirtelyä varaston puolelle. Toivomme hakijoilta valmiutta tehdä töitä kahdessa vuorossa.

Työntekijänä odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Hoidat annetut työtehtävät ripeästi ja tarkasti. Pystyt työskentelemään itsenäisessä roolissa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen metalliteollisuudesta sekä siltanosturin käytöstä, mutta tärkeintä on kyky oppia annetut tehtävät. Työhön kuuluu kattava perehdytys.

Voit tutustua työtehtäviin tarkemmin yritysesittelyssä olevan videon kautta ja mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan mahdollisimman pian järjestelmämme kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.