(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Oulun lähialueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018Työn kuvaus:
   
 

Haemme tuotantotyöntekijää Oulun lähialueelle. Työ on kaksivuorotyötä ja töitä on mahdollisesti välillä viikonloppuisinkin. Työt alkavat pikaisesti ja kesto aluksi maaliskuun loppuun, mahdollisesti loppuvuoteen saakka.
 
 
 

Asenne ratkaisee! Työhön opastetaan, joten tärkein ominaisuus on halukkuus omaksua uutta sekä soveltaa saamiaan neuvoja työssään. Hyvä työilmapiiri on tärkeää, joten arvostamme avointa ja sosiaalista luonnetta. Työ vaatii tarkkuutta ja samalla ripeyttä, joten huolellisuus on erittäin tärkeä ominaisuus työn laadukkuuden kannalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen osaaminen.
 
 

Työt sisältävät työskentelyä tuotannossa eri työpisteissä. Työ on rutiininomaista ja odotammekin, että hakijalla on valmius ja halu tehdä rutiinityötä. Fyysisesti raskas työ sopii sinulle ja pieni likaantuminen työssä ei sinua haittaa.
 

Tuo paras osaamisesi esille hakemuksen kautta 04.03.2018 mennessä.  Jätä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta. Liitä hakemukseen myös CV tai tarkka kuvaus aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja antaa HR Consultant Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai arkisin klo 15-16 p. 040 687 2632.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  Kempele


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen


Toimipaikka:  Oulu