Tuotantotyöntekijä - Oulu
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsimme useille asiakasyrityksillemme työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin tuotantotehtäviin Oulun seudulle. 

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut teollisuuden työtehtävistä, etkä kaihda fyysisestikään raskasta työtä? Haemme nyt ammattitaitoisia tekijöitä eri teollisuuden aloille, sillä saamme jatkuvasti uusia toimeksiantoja asiakkailtamme. Sinulla saattaa olla kokemusta hitsaajan tehtävistä, olet ollut kokoonpanijana tai koneistajana tai esimerkiksi varastotyöntekijänä. Työsuhteiden pituudet sekä työajat vaihtelevat toimeksiannosta riippuen.

Toivomme sinulta 

Mikäli tunnistat olevasi oma-aloitteinen, reipas sekä hyvän työskentelyasenteen omaava persoona ja olet valmis sekä halukas työtä tekemällä oppimaan uutta, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävissä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä koulutusta tai erityistä ammattiosaamista, jo hyvä asenne ja motivaatio työntekoon riittävät pitkälle. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Kyseessä on avoin haku ja käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, teemme avoimia haastatteluja ja olemme yhteydessä avautuvien työmahdollisuuksien tiimoilta. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot