(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun tuotantotyöntekijää osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen. Viikkotyöaika on 20 - 37,5 tuntia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja määräaikaisuuden pituus on kuusi kuukautta, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon. Hae paikkaa pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!
Työtehtävät koostuvat monipuolisista kokoonpanotehtävistä sekä juotostehtävistä.
Työotteeltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava huolellinen persoona. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Eduksi katsomme komponenttien juotostaidot.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan markkinajohtajan palveluksessa. Lisäksi tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet työn hoitamiseen

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat