(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Vuonna 2004 perustettu Creowave tarjoaa ratkaisuja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja on markkinajohtaja luotettavan vedenalaisen elektroniikan tuotteissa. Creowaven tuotteisiin kuuluvat öljyn ja kaasun virtausmittarit sekä tuore C-site monitorointijärjestelmä, joka mahdollistaa öljykenttien ja öljynporauslauttojen tuotannon seuraamisen reaaliaikaisen datan avulla. Creowave toimii kansainvälisillä markkinoilla ja suurin kasvu tulee tällä hetkellä Lähi-idästä, Afrikasta ja Australiasta. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus ja laatu ovat Creowavelle ensisijaisen tärkeitä ja kaikki toiminta tutkimuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen tapahtuu saman katon alla Oulussa. Oletko toimeentarttuva elektroniikkatestauksen osaaja? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Creowave Oy:lle, uutta vahvistusta tuotantotiimiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi Eilakaislan kautta puolen vuoden ajaksi, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen jatkoon.  

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat Creowavelta maailmalle lähtevien öljyteollisuuden mittauselektroniikan tuotteiden testauksesta ja laadun varmistamisesta. Toivomme sinulla olevan kokemusta elektroniikan testaustehtävistä ja erityisesti RF-mittalaitteiden käyttämisestä. Myös komponenttien juotostaidot katsotaan tehtävässä eduksi. Englannin kielen taito on työssä tarpeen. Ennen kaikkea toivomme sinulta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tunnollista ja tarkkaa otetta työhön. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huippumahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on tekemisen meininki ja hyvä fiilis tehdä töitä! Meillä jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työskentelyynsä sekä yhteiseen päätöksentekoon. Myös työtehtävässä itsessään on kehittymisen mahdollisuuksia. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 21.2. kello 12-13 ja maanantaina 24.2. kello 9-10. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.02.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi