(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Etsimme teknologia-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme Ouluun tuotantotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat kesäkuun aikana. Työn kesto on noin 3 kuukautta, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon. Työ on kokoaikainen.

Tehtäviisi kuuluu

Tuotantotyöntekijänä työhösi kuuluu silkkipainamiseen, laminoimiseen, leikkaamiseen ja erilaisiin kokoonpanotehtäviin liittyvät työtehtävät. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulla olevan soveltuvaa työkokemusta jo jonkun verran, mutta motivaatio ja toimeentarttuva asenteesi ratkaisevat. Työotteeltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava huolellinen persoona. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain nopeatempoisessa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän eteenpäin menevässä yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet työn hoitamiseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi