(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Oulu)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Go On Oulu hakee asiakasyritykselleen trukilla-ajotaitoista

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin tuotanto-, varasto- ja logistiikkatehtäviin. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Oulun Ruskossa, mutta sinulla on satunnaisesti töitä myös muissa toimipisteissä Oulun talousalueella. Ruskossa työ on päivävuoroa, mutta muiden toimipisteiden työvuorojen mukaisesti toivomme valmiutta myös tarvittaessa vuorotyöhön.

Toimenkuvaasi kuuluvat niin varastoon, logistiikkaan, varaston ylläpitämiseen kuin tuotantoonkin liittyvät tehtävät. Eduksesi luetaan monipuolinen kokemus tuotanto- ja varastotehtävistä sekä trukkikortti. Olet näppärä käsistäsi, et pelkää rivakkaa työtahtia ja nautit monipuolisesta, vaihtelevasta työnkuvasta. Työ on paikoin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on myös tarpeen. Olet välillä tekemissä myös asiakkaiden kanssa, joten olethan myös sosiaalinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme hakijoilta:
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Trukilla-ajotaitoa
- Kokemusta varasto- ja tuotantotyöstä
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Mahdollisuutta tehdä satunnaisesti vuorotyötä
- Ei allergioita

Eduksi lasketaan:
- Trukkikortti
- Asiakaspalvelukokemus
- Oman auton käyttömahdollisuus

Tarjoamme:
- Monipuolisen ja vaihtelevan kokopäivätyön
- Hyvän, kannustavan työilmapiirin

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES
Työn kesto: Alkuun määräaikainen 6-12kk, sen jälkeen mahdollisuus jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä kuvallinen hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä +358 44 330 8810.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.