(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä osa-aikaiseen työhön Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja huolellista tuotantotyöntekijää osa-aikaiseen työhön Vantaalle!

Tehtävässä toimit asiakkaamme logistiikka- ja tuotantokeskuksessa Vantaalla, Kivistön aseman läheisyydessä. Työnkuvana ovat tuotantolinjojen vaihtelevat työt prosessien eri vaiheissa, muun muassa varmistat linjaston sujuvan toiminnan ja pakkaat valmiit tuotteet lähetyseriin. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työotetta rutiininomaisessa työssä. Jos olet lisäksi oma-aloitteinen, turvallisuusasiat huolella huomioiva tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta tuotannon töistä, mutta se ei ole edellytys. Eduksi katostaan varsinkin aiempi pakkauskokemus. Alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme määräaikaisen osa-aikaisen työsuhteen vuoden 2018 loppuun asti, jonka jälkeen katsotaan todennäköinen jatko. Työtä on tarjolla useampi vuoro viikossa, usein myös täyttä viikkoa. Vuorojen valintaan pystyy itse vaikuttamaan. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtä tehdään pääosin 7-15.30, välillä kuitenkin myös iltavuoroa 12.30 alkaen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ” Tuotantotyöntekijä osa-aikaiseen työhön Vantaalle!” Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
3-4 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.09.2018 mennessä.