Tuotantotyöntekijä Orimattilaan
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme metalliteollisuuden asiakkaallemme Orimattilaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ keskiraskaaseen kokoonpanoon sesonkityöhön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä koulutusjaksolla. Koulutusjakson pituus on 2 - 4 viikkoa. Koulutusjakson jälkeinen työsuhde alkaa määräaikaisena sesongin alkaessa. Työtehtävät liittyvät laitteiden käsikokoonpanoon.

Sinulla on aktiivinen ja ahkera työote sekä motivoitunut asenne työntekoon. Sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja arvostamme muutaman vuoden kokemusta kokoonpanotehtävistä. Olet huolellinen, tarkka ja ripeä. Työ on päivätyötä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287884
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila