(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Okmeticille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Okmeticille Vantaan Koivuhakaan vakituiseen työsuhteeseen.

Okmeticilla valmistetaan piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Piikiekot valmistetaan keskeytymättömässä kolmivuorotyössä korkean teknologian teollisuusympäristössä. Tuotannon työntekijän tehtävät sijoittuvat piikiekkojen valmistusprosessin eri vaiheisiin riippuen aiemmasta osaamisesta ja potentiaalista.

Toivomme, että olet persoonana joustava, vastuuntuntoinen ja haluat myös kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Okmeticin menestys perustuu tuotteiden erinomaiseen laatuun, joten olet tarkka ja noudatat annettuja ohjeita. Olet tiimityötaitoinen, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta tuotanto- ja 3-vuorotyöstä. Sinulla on perus tietotekniset taidot. Laadunvalvontatyö ja laitteiden ohjaustoimenpiteet ovat sinulle tuttua. Työtä tehdään puhdastilassa, joten olet valmis työskentelemään työvarusteiden kanssa.

Okmeticilla työntekijöihin panostetaan tarjoten mm. liikuntaetuja ja erilaisia koulutuksia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lokakuusta alkaen Okmetic siirtyy 12 tunnin työvuorojärjestelmään siten, että syklissä on kaksi aamuvuoroa, sitten välivapaa ja kaksi yövuoroa jonka jälkeen 5 vapaapäivää. Ennen lokakuuta työtä tehdään kuitenkin vielä lyhytkiertoisessa 3-vuorossa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Vilppu Hyppölä, puh. 029 323 1445

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi