(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä - Oerlikon Balzers Coating
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Rekrytoimme Espoon Kivenlahteen tarkkoja ja tunnollisia tuotantotyöntekijöitä Oerlikon Balzers Coating Finland Oy:lle. Tuotantotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu pinnoitettavien tuotteiden laadunvalvonta, pinnoituksen esivalmistelu ja pakkaustehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työtehtävät sisältävät käsintehtäviä rutiininomaisia työvaiheita, joten mikäli pidät rutiineista sekä haluat aina tehdä työsi tunnollisesti ja huolellisesti loppuun asti, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Työ soveltuu erittäin hyvin henkilölle, joka pitää tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativista töistä. Aikaisempi työkokemus tai koulutustausta ei ole välttämätön ja työt soveltuvatkin sekä kokeneille työntekijöille että vasta työuraansa aloittaville tekijöille. Kokemus rutiininomaisista tuotantotöistä tai sorminäppäryyttä vaativat harrastukset antavat tehtävässä menestymiseen hyvät lähtökohat.

Nyt on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään yhteen maailman johtavista korkeanteknologian ohutkalvopinnoitteiden valmistajista, työympäristöön, jossa on jatkuvasti mahdollisuus kehittyä ja oppia vaativampia työtehtäviä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi nopeasti tulemaan tai kysy lisätietoja Adeccon HR konsultti Tomi Kolulta, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

 

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista, jotka parantavat merkittäväsi tarkkuuskomponenttien tehoa ja kestävyyttä kuten myös metallintyöstötyökalujen ja muoviosien valmistukseen käytettävien työkalujen toimivuutta.

Oerlikon Balzersin tuotantolaitoksissa ja asiakkailla on maailmanlaajuisesti toiminnassa yli 1 100 Oerlikon Balzersin valmistamaa pinnoitusjärjestelmää. Balzersin järjestelmien kehitystyö ja kokoonpano tapahtuvat Liechtensteinissa, Langenthalissa (Sveitsissä) ja Bergisch Gladbachissa (Saksassa). Oerlikon Balzers toimii dynaamisesti kasvavan, yli 100 pinnoituskeskuksen verkoston voimin 35 maassa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Oerlikon Balzers on yhdessä Oerlikon Metcon ja Oerlikon AM:n kanssa osa Sveitsissä kotipaikkaansa pitävän Oerlikon-konsernin pinnoitusratkaisujen segmenttiä (SIX: OERL).