(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä Note Hyvinkää Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
  NOTE Hyvinkää Oy on elektroniikan sopimusvalmistaja, joka kuuluu ruotsalaiseen NOTE AB konserniin (www.note.eu).  He tarjoavat asiakkailleen joustavaa piirikorttien ja valmistuotteiden sarjatuotantoa tuotteen koko elinkaarelle. Hyvinkään yksikön liikevaihto vuonna 2016 oli n. 9 M€ ja heillä työskentelee tällä hetkellä n. 60 henkilöä.
 
Yritys on vahvassa kasvussa ja haemme tiimiin tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään tehtaalle.
 
Tehtäviisi kuuluu piirikorttien valmistus,lopputuotteiden kasaus sekä testaus. Työ tapahtuu yhdessä vuorossa joustavalla työajalla.
 
 
Aikaisempi kokemus elektroniikan valmistuksesta, juotoskokemus, elektroniikka-alan koulutus ja komponenttien tuntemus lasketaan eduksesi.
 
Odotamme sinulta:
- reipasta asennetta
- oma-aloitteisuutta
- hyvää paineensietokykyä
- analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- MS Office -työkalujen perustaidot mm. Excel

Henkilönä olet järjestelmällinen, tarkka, omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä hallitset hyvin kokonaisuuksia.
Toivomme sinulla olevan sähköturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti

Työ on vaihtelevaa ja tehtävät monipuolisia. Positiivinen työilmapiiri tukee ja kannustaa kehittymisessä. Sinun ei tarvitse olla täydellinen ammattilainen, koska tähän työhön sinut tullaan perehdyttämään ja kouluttamaan täydellisesti. Asenne ratkaisee enemmän.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon sivujen kautta, www.adecco.fi, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.Työsopimus solmitaan Adeccon ja valittavan henkilön välille.Lisätietoja antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin 040 6326465 tai anita.fokin@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 0406326465


Toimipaikka:  Hyvinkää