(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Nordqvist
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Nordqvist Oy:lle Tuotantotyöntekijää.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. Haemme nyt asiakkaamme organisaation vahvistukseksi tarkkaa ja toimeliasta Tuotantotyöntekijää. Kyseessä on vakituinen työsuhde asiakkaamme raikkaissa, uusissa tiloissa Nurmijärvellä. Työt alkavat pikaisesti, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Työskentelet osana kuuden hengen tuotantotiimiä ja työhösi sisältyy monipuolisesti pakkauskoneiden käyttö sekä siihen liittyvä päivittäinen raportointi ja tuotannon suunnittelu/tehostaminen. Esimiehenäsi toimii Tuotantopäällikkö. 

Työskentely tapahtuu arkisin, pääasiassa päivävuorossa klo 7:30-15:30, mutta toivomme joustoa tehdä ajoittain myös iltavuoroa 15:30-23:30 välillä. 

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta tuotanto- ja pakkauskoneiden käytöstä, työskentelyä tukeva tekninen ammattitutkinto ja tasalla olevat IT-taidot (esim. Excel on käytössäsi päivittäin). Olet tiimityöskentelijä ja haluat tuoda oman arvokkaan panoksesi yrityksen toimintaan. Viestit sujuvasti suomeksi ja arvostamme myös englannin kielen osaamista.

Edut

Nordqvist tarjoaa sinulle erittäin viihtyisät ja uudet toimitilat sekä kivan ja kannustavan tiimin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Sigrid Puhilas-Ikonen, puh: 020 7290 839, sigrid@poolia.fi. Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti Poolian sivujen kautta tästä linkistä:https://www.poolia.fi/tuotantotyontekija-nurmijarvi-1409266/ sillä hakuprosessi käynnistetään heti!

”Tee hetkestä elämys!”

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy
Sigrid Puhilas-Ikonen 
sigrid@poolia.fi 
+358207290839

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien.