Tuotantotyöntekijä, Nokian Renkaat Oyj
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Mielenrauhan tarjoaminen kaikissa olosuhteissa edellyttää renkailta huippulaatua ja turvallisuutta. Maailman ensimmäisen talvirenkaan kehittäneen tunnetuin brändi, Nokian Hakkapeliitta, on ollut jo yli 80 vuotta johtava talvirengasbrändi pohjoisessa, missä markkinajohtajuuden takana on innovaatioihin, huipputeknologiaan ja vuosikymmenten kokemukseen perustuva vahvaakin vahvempi osaaminen. Vastatakseen kasvavaan kysyntään maailman pohjoisin rengasvalmistaja täydentää nyt osaamistaan 2 uudella tulevaisuuden tekijällä.


Rekrytoimme suoraan Nokian Renkaille

2 tuotantotyöntekijää


Etsimme nyt asiakkaallemme Nokian Renkaat Oyj:lle 2 tuotantotyöntekijää Henkilöautonrenkaat-yksikköön. Työt alkavat tammikuun aikana erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

Avoinna olevista työpaikoista molemmat ovat määräaikaisia paikkoja. Töiden arvioitu kesto on kesään 2019 asti, mahdollisesti pidempään.


Sinustako uusi Nokian Renkaiden huippuosaaja?

Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä, mitä teet, olet hakemamme henkilö.

Etsimme työntekijöitä, joilta löytyy:

 • kädentaitoja ja ripeää työotetta
 • halua työturvallisuuden kehittämiseen
 • tahtotilaa kehittyä ja oppia uutta

Aikaisempi työkokemus teollisuuden parista tai alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta valinnan ratkaisee viime kädessä oikea asenne ja halu oppia uutta. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Vuorotyön takia valituilla henkilöillä tulee olla mahdollisuus tehdä töitä myös öisin ja viikonloppuisin. Työ on tällä hetkellä 4-vuorotyötä.

Nokian Renkaat kutsuu nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.Hakuaika: 21.1.2019 saakka


______________


Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja yksi alansa vastuullisimmista yrityksistä. Yhtiön tehtävänä on tarjota mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa kehittämällä laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin. Erityisen tunnettu Nokian Renkaat on haastaviin olosuhteisiin suunnitelluista innovatiivista talvirenkaista. Konserniin kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Nokian Renkaista työnantajana: www.nokianrenkaat.fi/me-hakkapeliitat.

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1217907
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 21.1.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Laura Arvonen (tampere (a) nordic.fi)
 • Puhelin: 010 835 2100
 • Sijainti: Nokia