(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Asiakkaamme on  rengasmuottien puhdistukseen ja huoltoon erikoistunut yritys Nokialla. Lisäksi yritys myy ja toimittaa Co2-kuivajäätä ympäri Suomea. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

kiireisimpään rengassesonkiin.

Oletko simppelistä, mutta tarkasta työstä kiinnostunut ahkera ja tunnollinen tekijä? Omaatko hyvän asenteen lisäksi kenties myös hieman varastoalan kokemusta? Saatat olla etsimämme henkilö! Kokemus ei kuitenkaan ole edellytys - tärkeintä on kyky toimia vastuullisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja reippaasti. Koska työturvallisuus on meille ja asiakkaallemme ensiarvoisen tärkeää, tarvitset työssä myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä ja se sisältää rengasmuottien paistokuntoon laittamista ultraamalla. Töitä tehdään kuutena päivänä viikossa, joten toivomme sinulta joustavuutta työskennellä myös lauantaisin. Palkkaus on sopimuksen mukainen.

Töitä on aluksi tarjolla 1-2 kuukaudeksi, mutta asiakkaamme toivoo, että sinusta olisi tarpeen tullen pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta! Lisätietoja voit kysyä soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=240 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.