(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Nokia (osa-aikainen)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä Nokialle.

Työ sisältää kokoonpanoa sekä erilaisia tuotannon avustavia tehtäviä, esimerkiksi tuotteiden pakkaamista.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Eduksi katsotaan kokemus paineilmatyökalujen käytöstä.

Työssä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia tai mahdollisuutta suorittaa se kuukauden kuluttua työn aloituksesta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työtä tehdään 3-vuorossa ja palkkaus on teknologiateollisuuden tes:n mukainen. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä muutaman kuukauden tarvittaessa töihin kutsuttavalla (0-40 h/vko) vuokratyösopimuksella. Jatkossa voi olla mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Noora Mäkinen, noora.makinen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!