(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, Nokia (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme reippaita työntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin Nokialle!

Työtehtävät vaihtelevat pintakäsittelystä pakkaamiseen ja logistiikkaan. Töitä on tehtaan eri osastoilla, joten työntekijät pääsevät tutustumaan erilaisiin tehtäviin ja tuotantovaiheisiin.

Aikaisempi kokemus tuotannosta tai metallialalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Monet työtehtävät tehdään parin kanssa, joten tärkeintä on innokas asenne, reipas työote ja halu tehdä töitä. Työssä tarvitaan myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on aluksi keikkaluontoista ja vaihtelee asiakkaan tuotannon tilanteen mukaan. Töitä voi olla yksittäisistä vuoroista täysiin viikkoihin ja työt voidaankin tilanteesi mukaan sovittaa jo kevään aikana hyvin myös esimerkiksi opintojen oheen. Hyvillä työntekijöillä on myös mahdollisuus lunastaa paikkansa ja saada  kokoaikainen ja pitkäaikainen työpaikka.

Kyseessä on vuorotyö, työajat voivat vaihdella osastoittain. Oma auto on työpaikan sijainnin vuoksi pakollinen.

Valituilla henkilöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen ennen töiden alkua.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.