(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä muovituoteteollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Nurmijärvelle tuotantotyöntekijää muovituoteteollisuuden tuotantotehtäviin 3-vuoroon. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvä tekijä pyritään rekrytoimaan määräaikaisuuden päätteeksi asiakkaamme palvelukseen.

Työtehtävät pitävät sisällään käytännössä koko tehtaan tehtäväkirjon tuotantokoneiden käytöstä ja käytön valvonnasta tuotteiden muokkauksen ja käsittelyn kautta valmiiden tuotteiden pakkaamiseen ja lähettämiseen. Työt alkavat kokeneemman henkilön opissa ja uusi tekijä perehdytetään työtehtäviinsä.

Toivomme hakijalta työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua oppia uutta. Kykenet työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin, etkä pelkää liata käsiäsi tarpeen tullen. Arvostat myös tekemäsi työn laatua ja tavoittelet lopputulosta, joka täyttää asiakkaan vaatimukset yrityksen tuotteita kohtaan.

Eduksi katsomme työtä tukevan ammatillisen koulutuksen. Vaativampaan kunnossapitoon on tehtaalla omat tekijänsä, mutta perusteet tuotantokoneiden kunnossapidollisesta puolesta yleisimpien vikatilanteiden osalta opetetaan myös koneen käyttäjälle. Näin ollen myös kokemus perustyökalujen käytöstä on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme rennon ja mukavan työskentely-ympäristön tiiviissä tuotantotiimissä. Työsuhteessa noudatetaan Muovi- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Kolmivuoron kierto on suunniteltu niin, että viikonloppusi olisivat tasamittaisia, eikä esimerkiksi iltavuorosta vaihdettaisi suoraan yövuoroon.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Perttu Piispa numerosta 050 471 3321.