(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä muoviteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Joensuun lähialueella sijaitsevalle asiakkaallemme reipasta ja oppimiskykyistä tuotantotyöntekijää erilaisten viittojen ja poijujen valmistukseen. Tehtävät koostuvat erilaisista tuotannon työvaiheista kuten porauksesta, sahauksesta ja kokoonpanosta.

Toivomme hakijoilta jotakin teknistä koulutusta (esim. muovi, kone, metalli tai autoalan) tai aikaisempaa kokemusta teollisesta työstä ja työkalujen käytöstä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen työote sekä uusien tehtävien nopea omaksumiskyky. Työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti katsotaan eduksi, ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työssäkäyntiä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa ja kestää aluksi toukokuulle. Hyvälle tekijälle työtä voi olla tarjolla myös kesäajaksi. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.