(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä muoviteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme asiakkaallemme Joensuun lähialueelle reipasta ja oppimiskykyistä tuotantotyöntekijää. Tehtävät koostuvat erilaisista tuotannon työvaiheista kuten jyrsinnästä, porauksesta, sahauksesta ja kokoonpanosta. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa. 

Tehtävään on eduksi jokin tekninen koulutus (esim. muovi, kone tai metalli) tai aikaisempi kokemus teollisesta työstä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen työote sekä uusien tehtävien nopea omaksumiskyky. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin heinäkuun loppuun.  

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi välittömästi www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.