(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä (muoviteollisuus), Vääksy
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme asiakkaallemme REIPASTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ muoviteollisuuteen Vääksyyn.

Asiakkaamme on toiminut edistyksellisenä muovinvalmistuksen ammattilaisena jo yli 15 vuoden ajan. Asiakkaamme panostaa erityisesti laatuun ja tuotekehitykseen.

Työtehtävänäsi on työstää muovikappaleita ja -rakenteita. Tykkäät työstää käsilläsi ja olet asenteeltasi innokas sekä oma-aloitteinen. Aiempi kokemus muoviteollisuudesta ei ole välttämätöntä.

Katsomme eduksi, jos olet juuri valmistunut metalli-, puu- tai autopuolelta tai sinulla on kokemusta niistä. Tehtävään annetaan tarvittava perehdytys ja koulutus.

Työ on kokoaikainen ja ainakin alkuun määräaikainen. Työpäivät ovat ma-pe klo 6-14:30.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta asiakas etsii pitkäaikaista työntekijää, joten mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: tuotantotyöntekijä, kokoonpanija, muoviteollisuus