Tuotantotyöntekijä, Mould Mate Oy (Nokia)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Asiakkaamme Mould Mate Oy on vuonna 2012 perustettu kuivajääpuhallukseen, lasermerkkaukseen, laserhitsaukseen ja mittauspalveluihin keskittynyt teknologiayritys. Mould Maten erityisosaamista on rengasmuottien puhdistus ja huolto.

Lue lisää: https://www.mouldmate.fi/


Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla kahta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

ultraukseen Nokialle!


Oletko rutiininomaisesta, mutta tarkasta työstä kiinnostunut ahkera tekijä? Omaatko hyvän asenteen lisäksi kenties myös hieman kokemusta tuotantotöistä tai käsillä tekemisestä. Saatat olla etsimämme henkilö!

Työ sisältää pääasiassa metallisten rengasmuottien puhdistamista ultraamalla ja töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista sunnuntaihin. Tehtävässä tärkeintä on kyky toimia vastuullisesti, sietää rutiininomaista työtä ja hoitaa omat tehtävät luotettavasti. 

Etsimme tekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Asiakkaamme tarjoaa selkeän työnkuvan, hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1261 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 soittamalla Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Tiia Pösölle, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot