(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä, metallituotteet (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ (metallituotteet) pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa metallituotteiden viimeistely- ja kokoonpanotöistä. Tehtävässä työskennellään pääosin hitsauksessa (MIG/MAG), mutta työnkuvaan sisältyy myös kokoonpanotyötä, kuten laitteiden kasausta kuormalavoille. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustan tuntumassa.

Työssä menestyminen edellyttää reipasta, joustavaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Lisäksi toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialat) ja/tai aikaisempaa kokemusta hitsaustöistä (MIG/MAG). Etsimällämme henkilöllä on laatutietoinen ja tarkka asenne omaa kädenjälkeään kohtaan. Työhön annetaan kattava perehdytys, joten emme siis odota, että olet valmis ammattilainen, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat.

Tarjoamme hyvän ja kattavan perehdytyksen työtehtävään sekä pitkäaikaisen työpaikan mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15.