(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metallitöihin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Vihtiin tuotantotyöntekijöitä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sopivalla tekijällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi koneenkäyttöä, kokoonpanoa ja laadunvalvontaa tehtävästä ja osaamisestasi riippuen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, ja kaikille valituille henkilöille tarjotaan asianmukainen perehdytys.

Eduksi katsomme teknisen alan koulutuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen teollisuuden töiden parista. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia uutta, kiinnostus fyysisen työntekoon ja työtä pelkäämätön asenne. Ethän siis epäröi jättää hakemusta ohuemmallakaan kokemuspohjalla!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä nopeasti viihtyisään työympäristöön, jossa saat kehittää itseäsi vaihtelevissa tehtävissä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: markus.korpela@barona.fi.