Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Etsimme asiakkalleemme Hallivuori Works Oy:lle Saloon TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ metalliteollisuuteen. Työ on määräaikainen ja se alkaa mahdollisimman pian. Määräaikaisuuden kesto on 6kk, mutta tässä työssä jatko on myös mahdollinen!

Työ on kokoaikainen 37,50 h/vko ja sitä tehdään kahdessa vuorossa. 

Työtehtäviisi kuuluvat tuotannon työt koneistuksessa, esimerkiksi kappaleenvaihto sekä muut yleiset työtehtävät kuten siivous, koneiden huolto sekä sahaus. Tämän lisäksi tekijän oma osaamistaso otetaan huomioon ja pääset tekemään työtehtäviä osaamistasosi mukaan ja etenemään sitä mukaa, kun osaamista kertyy. Tässä työssä sinulla onkin loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta ja ennenkaikkea, oppia uutta!  

Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai kokemusta mutta ne lasketaan eduksesi. Voit olla alan ammattilainen, hiomaton timantti tai vasta alaa opiskeleva. Asenne ratkaisee! Olet luotettava ja reipas työntekijä, jolla motivaatio työntekoon on kohdallaan.  

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden työllistyä kauttamme metallialan tehtäviin. Mikä parasta, pääset aloittamaan tehtävässä nopealla aikataululla! Yhteydenotot HR - konsultti Laura Hajrullahu p. 0407015252 tai myyntipäällikkö Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 0505696009 tai jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1530622
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Salo