(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme Nurmijärvelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

metalliteollisuuteen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu metalliputkien muokkausta eri menetelmin, jotka on automatisoitu sekä niiden valvonta. Lisäksi tehtäviin kuuluu kappaleiden panostaminen linjalle ja valmiiden tuotteiden viimeistely, tarkastus ja pakkaus. Työpäivään sisältyy myös pieniä koneiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä sekä rekkojen purkamista ja lastausta.  Aikaisempaa työkokemusta kyseisestä työstä ei tarvita, asenne ratkaisee. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 06-22 välillä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys työssä menestymisen varmistamiseksi. Työpaikan sijainnin vuoksi työmatkat sujuvat helpoiten omalla autolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • erittäin hyvää fyysistä kuntoa
  • hyvää työmotivaatiota
  • oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
  • täysi-ikäisyyttä
  • hyvää suomenkielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • metallialan koulutusta tai työkokemusta
  • työturvallisuuskorttia

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi pikaisesti klikkaamalla "Hae tätä paikkaa".

 

Titta Hynynen

Asiakkuuspäällikkö

040 7571590

titta.hynynen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Nurmijärvi