(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Toimenkuva
Haemme metallialalla toimivalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää Nurmijärvelle.

Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe 8 h /pv. Mahdollisesti jatkossa ma-to 10 h/pv.

Työtehtävät ovat monipuolisia metalli- ja teräsrakennetöitä sekä ohutlevytöitä. Tehtävät koostuvat lähinnä betoniteollisuuteen tehtävistä prototyypeistä. Prototyypit tehdään asiakasyritysten tilausten mukaan piirtämällä ja valmistamalla kaikki asiakkaan tarpeen mukaan.

Näiden tekoon käytetään metallin työstössä manuaalikoneita. Tämän lisäksi käytössä yksi CNC- plasmaleikkuri. Tehtävät sisältävät myös metalliliitoksien hitsausta. Käytössä MIG/MAG hitsauskone pulssi toiminnolla sekä TIG ja puikko-hitsausominaisuus TIG AC/DC pulssitoiminnolla. Töissä sekä teräksen että ruostumattoman teräksen hitsausta.

Plasmaleikkurilla leikataan kaikkia metalleja, metallipyörösahalla teräs -ja muovilevyjä.

Odotamme sinulta
Hakemamme henkilö on alan konkari kokemustensa tai harrastustensa kautta. Hitsausluokkia et tarvitse. Myöskään cad-ohjelmaa ei tarvitse piirtämisessa hallita.

Eduksi katsotaan kokemus Luifil 3000 mm s4 ja Nymi 3000 mm s 13 levyleikkureista, Airworks 1500x3000 mm s 20 CNC plasmaleikkurista, Teresa 3000 mm 200 tn särmäyspuristimesta, metallivannesaha 300 mm putkien sahaamisesta sekä Geka Bendicrop 60 lävistyskoneesta.

Muut tiedot
Tässä osaavalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle ainutlaatuinen tilaisuus päästä vakavaraiseen yritykseen näyttämään taitonsa. Jos koet olevasi metallialan osaaja, lähetä hakemuksesi joko Eezy VMP sivuston kautta tai sähköpostilla marika.ranta@eezy.fi. Jos mahdollista, liitä mukaasi CV sekä palkkatoive.

Kesto
yli 12 kuukautta

Lisätietoja
Marika Ranta, marika.ranta@eezy.fi, 0449701693

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.