(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tuusulaan tuotantotyöntekijää metalliteollisuuteen vaihteleviin työtehtäviin. Asiakasyrityksemme on kotimainen yritys, joka on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille. Tässä yrityksessä saat työsi tueksi tiiviin ja osaavan tiimin.

Työpäiväsi Työpäiväsi koostuu erilaisista metallitöistä kuten kierteiden teosta, poraamisesta ja särmäyksestä. Lisäksi työssäsi pakkaat kokoonpantuja tuotteita. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin. Viikoittainen työaikasi on 37,5 h.

Toivomme sinulta

  • Metallialan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Reipasta ja innokasta asennetta
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit töiden alkaessa
  • Halua löytää pitkäaikaisen työpaikan, jossa voit kehittyä alasi ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset ottamaan ensiaskeleesi metallialalla ja tutustumaan alan työtehtäviin käytännössä. Saat tueksesi osaavan ja mukavan tiimin. Lisäksi työssä on hyvät kehittymismahdollisuudet omien toiveidesi ja kykyjesi mukaan. Asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: metallityöntekijä, tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus, konepajatyöt