(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haemme asiakkaallemme Joroisiin tuotantotyöntekijää metalliteollisuuteen.

Tekijä lähtee alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvin hommansa hoitaessaan on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Työ sisältää metallipajan tuotannontöitä koneiden ja käsityökalujen parissa.
Eduksi luetaan, mikäli hakijalla on hitsaustaitoa, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys.
Tehtäviin perehdytetään ja ollaan valmiita myös opettamaan uusia tehtäviä työntekijän innokkuuden ja oppimishalukkuuden mukaan.
Muita hakijalle eduksi luettavia asioita ovat piirustustenlukutaito ja trukkikokemus.

Olitpa sitten jo kokemusta omaava tai metallialalle haluava, niin jätä hakemustasi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.