(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme Iisalmeen useampaa motivoitunutta ja reipasta työotetta omaavaa TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen metalliteollisuuden pariin. Työtehtäviä on useita erilaisia, ja ne jakautuvat valittujen kesken.

Sovellut tehtävään, jos sinulla on hyvä fyysinen kunto etkä pelkää vaatteiden likaantumista, omaat mahdollisesti jo aiempaa kokemusta fyysisestä suorittavan tason työstä ja vuorotyöskentely on sinulle ominaista. Eniten arvostamme reipasta mieltä ja motivaatiota työntekoon ja uuden oppimiseen.

Koulutusvaadetta tähän tehtävään ei ole, perehdytys tapahtuu työn ohella, ja kokemuksen karttuessa myös työtehtävät lisääntyvät. Etsimme pääsääntöisesti pitkään työsuhteeseen tähtääviä hakijoita.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, lähetä hakemus viipymättä sillä tarve on aitoa ja työt alkavat mahdollisimman pikaisesti!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.