Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen Salossa
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2022

Etsimme asiakkallemme Saloon TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työhön. Työ on määräaikainen ja kestää 6kk, jatko on myös kuitenkin mahdollinen! 

Työ on osa-aikainen 15-37,50h/ vko ja sitä tehdään 2 - vuorossa. Työ alkaa mahdollisimman pian.  

Työtehtäviisi kuuluvat tuotannon työt koneistuksessa, esimerkiksi kappaleenvaihto sekä muut yleiset työtehtävät kuten siivous, koneiden huolto sekä sahaus. Tämän lisäksi tekijän oma osaamistaso otetaan huomioon ja pääset tekemään työtehtäviä osaamistasosi mukaan ja etenemään sitä mukaa, kun osaamista kertyy. Tässä työssä sinulla onkin loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta ja ennenkaikkea, oppia uutta!  

Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai kokemusta mutta se katsotaan eduksesi. Voit olla alan ammattilainen, hiomaton timantti tai vasta alaan opiskeleva. Asenne ratkaisee! Olet luotettava ja reipas työntekijä, jolla motivaatio työntekoon on kohdallaan.  

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden työllistyä kauttamme metallialan tehtäviin. Mikä parasta, pääset aloittamaan tehtävässä nopealla aikataululla! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä suoraan HR-konsultti Sari Europaeukseen, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548818
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Salo