(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metallipajalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää Vantaalla sijaitsevalle metallipajalle. Asiakas kehittää ja valmistaa ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille

Hakijalta toivomme aikaisempaa työkokemusta tuotantotyöstä sekä reipasta ja joustavaa asennetta. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä hyvän fyysisen kunnon. Työturvakortti tulee olla myös suoritettuna. Osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti ottaen huomioon myös työturvallisuuden.

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus jatkoon on olemassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi