(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metallin pariin!
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme asiakkalleemme reipasta ja toimeliasta tuotantotyöntekijää Riihimäen kupeeseen metallialan yritykseen Ryttylään!

Työtehtäviisi tulee kuulumaan radoittamon päivittäiset tehtävät sekä tarvittaessa ulkovaraston työt. Työ on 2-vuorotyötä ja työt sijoittuvat pääosin ma-pe akselille. Palkkaus teknologiateollisuuden TES, aloitus mahdollisimman pian. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille.

Työn luonne on fyysinen, joten kohtuullinen fyysinen kunto on edellytys tehtävän vaadittavalla tasolla suorittamiseen. Sinut perehdytään työhön. Tuotannon ja metallialan kokemus katsotaan eduksi, mutta kokemusta ei vaadita - asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko? 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoa paikasta antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi). Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikalle ei ole mahdollista kulkea julkisilla työaikojen puitteissa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi