(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä metallialalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme Äänekoskella sijaitsevaan asiakasyritykseemme tuotantotyöntekijää.

Työnkuva:
Asiakasyrityksellämme on pitkä ja vahva tausta metallin työstämisestä eri menetelmin. Työnkuva määrittyy tarkemmin aiemman kokemuksesi perusteella. Myös metallialasta kiinnostuneille, mutta joilta työkokemusta siitä vielä puuttuu, voi olla mahdollisuus aloittaa uusi ura. Yrityksellä on käytössä monenlaisia metallintyöstökoneita manuaalisista koneista aina robottikäyttöisiin saakka. Työtä tehdään kahdessa- tai kolmessa vuorossa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme henkilöä, jolla on mielellään metallialan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista tuotantotyöntekijän tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus oppia uutta sekä työtä pelkäämätön asenne. Olethan myös aktiivinen ja oma-alotteinen. Työ voi olla jossain määrin kuormittavaa, jossa jaksamista hyvä fyysinen kunto edesauttaa.

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä. Työpaikalla on mahdollisuus kehittyä metallialan moniosaajaksi ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi: 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967