Tuotantotyöntekijä metallialalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!
Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää metallialalle

Työnkuvaus ja edellytykset

Työssä toimit metalliyrityksessä tuotantotyöntekijänä linjastolla ja avustavissa tehtävissä. Työtä tehdään kokoaikaisesti kahdessa vuorossa. 

Tartut mielelläsi työhön ja omaat hyvät kädentaidot. Voisit kuvailla itseäsi näppäräksi. Sinulla voi olla koulutus metallialalta tai työn kautta saatua kokemusta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reippaus ja innostus työtä kohtaan.  Viihdyt työelämässä ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. 

Mitä työ tarjoaa

Tarjoamme sinulle 10€ tuntipalkan, mukavan työympäristön ja mahdollisuuden oppia uutta osaavien metallityöntekijöiden avustuksella. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

 

Avainsanat: tuotantotyö, metalliala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266937
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä