Tuotantotyöntekijä Mecapinta Oy:lle Nivalaan
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme asiakkaallemme Mecapinta Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Nivalaan

Mecapinta Oy:n valtteja ovat monipuolinen pinnoitevalikoima ja korkealaatuinen työn jälki sekä nopeat toimitukset. Yrityksen kunnianhimoisena tavoitteena on nousta Suomen johtavaksi pintakäsittelijäksi laadusta tinkimättä. Mecapinta Oy toimii Nivalassa, keskellä Suomea, joten toimitusmatkat ovat optimaaliset kaikkialle Suomeen.

Haemme nyt työntekijöitä tuotantoon erilaisten metallituotteiden pinnoitus- ja pintakäsittelytyöhön. Aiempi työkokemus tai koulutus metallialalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Motivoitunut ja hyvä asenne työntekoa kohtaan ratkaisee, työtehtäviisi saat työpaikalla kattavan perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus Teknologiateollisuuden Tes mukaan. 

Työt alkavat heti. Työsopimus on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinun on mahdollista vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön jatkuvasti kehittyvässä, pitkään toimineessa alansa kärkinimiin kuuluvassa yrityksessä. Go Onin työntekijänä saat rahanarvoiset henkilöstöedut käyttöösi ja paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa Anna-Mari Mäkikangas p. 040 1291 726, anna-mari.makikangas@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot