(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä maalinvalmistukseen
The Valspar (Finland) Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme tuotantotyöntekijöitä katkeamattomaan 2-vuorotyöhön Vantaalle. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä nopeasti pidemmäksi aikaa.

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Valspar Oy:lle tuotantotyöntekijöitä katkeamattomaan 2-vuorotyöhön. Töitä tehdään aamuvuorossa ma-pe klo 6:00 - 15:00, iltavuorossa ma-to klo 14:30 - 00:00 (pe klo 14:30 - 21:30) ja viikonloppuisin la-su klo 7:00 - 19:00. Vuorot kiertävät kolmen viikon syklissä ja kierron rytmi on: ensimmäinen viikko ma-pe aamuvuoro, toinen viikko ma-ti iltavuoro ja la-su aamuvuoro, ja kolmas viikko ke-pe iltavuoro.

Töiden arvioitu aloitus on heinä-/elokuun aikana ja töiden arvioitu kesto on vuoden 2019 loppuun asti. Hyvin työssään pärjäävällä on myös aito mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät keskittyvät fyysisiin kemianteollisuuden tuotanto-, varastointi- ja lähetystehtäviin. Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmotivaatiota sekä asennetta työtä kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi trukinajotaidon, kokemuksen tuotantotyöstä ja työturvallisuuskortin. Työhön perehdytetään, joten kokemusta alalta ei tarvitse olla. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta Topi Peltoluhdalta sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo 9 - 15 puh. 050 354 6065