(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä maalaamoon - Lempäälä, Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää huolehtimaan automatisoidun maalaamon linjastotyöstä. Työ tehdään kolmessa vuorossa, vuoroviikottain. Työsuhde solmitaan puoleksi vuodeksi Eilakaislan kautta, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus jatkoon. Työpaikka sijaitsee Lempäälässä julkisten kulkuyhteyksien tavoitettavissa.

Tehtävän kuvaus 

Pintakäsittelijänä vastuullisesi kuuluu yleinen linjastohuolto, käsiruiskumaalaus, tuotteiden tarroittaminen ja pakkaaminen sekä laitteiden perushuoltaminen. Tehtävässä teet yhteistyötä pakkaamon kanssa ja pidät omalta osaltasi huolta, että kirjaukset tulevat järjestelmään oikein. Työ itsessään ei ole fyysisesti kovin raskasta robotiikan ansiosta, mutta vaatii sinulta näppäryyttä ohjelmistojen kanssa sekä avointa mieltä työskennellä yhteistyössä robottien kanssa.

Toivomme sinulla olevan kokemusta maalaamisesta tai ehkä olet vastavalmistunut pintakäsittelijä. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, reipas ja yhteistyökykyinen. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä ja kasvavassa yrityksessä. Saat koko mukavan työyhteisön tuen sekä reilun ja joustavan työnantajan. Tässä työpaikassa viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi