Tuotantotyöntekijä luomutilalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Silmusalaatti on kasvava elintarvikeyritys 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Silmusalaatit kasvatetaan energiatehokkaasti Vantaan Vaaralassa, josta on kauppojen hyllyille lähtenyt jo yli miljoona rasiaa puhtaasti kotimaista luomulähiruokaa. Loppukesästä tuotanto siirtyy todennäköisesti Espooseen.

Asiakkaamme Silmusalaatti hakee nyt luomutilalle tuotantotyöntekijöitä viikonlopputyöhön.

Tehtävä pitää sisällään salaattien idätyksen, pakkaamisen ja siivoamisen. Tiimi on pieni ja viihtyisä, ja kaikki työntekijät tekevät kaikkea. 

Haemme osa-aikaista työntekijää. Työvuorot alkavat aamukahdeksalta ja ovat kestoltaan 5-6 tuntia. Työt painottuvat lauantaille, mutta satunnaisesti työvuoroja on myös tiistaisin ja torstaisin. Tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava, mutta työn opittua sinulla voi olla mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme Sinulta voimassa olevaa hygieniapassia, hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta. Sinun tulee myös olla suomen kielen taitoinen ja täysi-ikäinen. Työhön valitun tulee toimittaa salmonellatodistus.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä! Työsopimus on määräaikainen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266447
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Vantaa