(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä luomutilalle Espoon Keraan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2020

Silmusalaatti on kasvava elintarvikeyritys Espoon Kerassa. Tuotantotila sijaitsee aivan Keran juna-aseman vieressä. Silmusalaatit kasvatetaan energiatehokkaasti omassa tuotantotilassaan, josta on kauppojen hyllyille lähtenyt jo yli miljoona rasiaa puhtaasti kotimaista luomulähiruokaa. 

Tiimin kasvun johdosta haemme asiakkaallemme Silmusalaatille vielä yhtä osa-aikaista, tarvittaessa töihin kutsuttavaa tuotantotyöntekijää. Työtehtävät pitävät sisällään salaattien idätystä, pakkaamista, tiskaamista ja siivoamista luomutilalla. Tiimihenki on työssä tärkeää. Tässä työssä kaikki työntekijät tekevät kaikkea. Työhön ei vaadita aiempaa työkokemusta elintarviketuotannosta - asenne ratkaisee!

Työ on osa-aikaista. Työvuorot koostuvat sairausloman tuurauksista ja kiireavusta sekä etukäteen sovituista työvuoroista. Työvuorot tehdään pääsääntöisesti sadonkorjuupäivinä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin ja töitä on satunnaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi milloin pystyt työt aloittamaan.

Odotamme sinulta voimassaolevaa hygieniapassia, hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta. Sinun tulee myös olla täysi-ikäinen. Työhön valitun tulee toimittaa salmonellatodistus.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää sivuillamme www.amiko.fi. Mahdolliset tiedustelut Amikon henkilöstökonsultilta Viivi Airulta p. 050 416 9210.