(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijä loppuvuoden sesonkiin Iskulle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2017

Onko sinulla hyvät kädentaidot ja haluat nähdä työsi jäljen? Haluaisitko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lahteen loppuvuoden sesonkiin.

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys, joka työllistää 755 henkilöä. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja niin koteihin kuin kouluihin, toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevat Lahdessa. Isku noudattaa ISO 9001-laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä. Tänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua. Koko Suomen kattavan Isku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-idässä.

Tehtävät ovat puusepänteollisuuden tuotantotyötä. Tarkempi työnkuva määräytyy oman osaamisesi mukaan. Työtehtäviä on esimerkiksi heloittamisen, hiontatyön, liimauksen ja kokoonpanon saralla. Kyseessä on vuorotyö, pääosin 2-vuorossa, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja kestää tammikuun puoliväliin.

Sinun tulee olla oma-aloitteinen, joustava sekä hyvässä fyysisessä kunnossa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen puusepänteollisuuden työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 3.11.2017 osoitteessa www.personalhuset.fi

Löydät meidät myös Facebookissa: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi