Tuotantotyöntekijä Loimaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Onko sinulla kokemusta tuotantotöistä? Oletko tarkka ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä?

Haemme asiakkaallemme Fluiconnectolle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Loimaalle.

Fluiconnecto Oy on jo vuosikymmeniä ollut merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien ja -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kymmenen toimipistettä Suomessa tarjoavat asiakkaille laadusta, toimitusvarmuudesta ja innovatiivisuudesta tunnettuja tuotteita ja palveluita. www.fluiconnecto.fi

Työtehtävät pitävät sisällään mm. hydrauliikka letku- ja putkiasennelmien tekoa ja varastotöitä.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen alalta tai tuotantotyöstä, tietotekniset taidot sekä trukilla ajo taidon.

Arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, tarkkuutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa työssä ja vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne kunnossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 25.8.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286336
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loimaa